Árlista

Matematika-tudás bővítése Debrecenben, a belváros szívében:
(általános és középiskolások részére)

HOGYAN VEHETŐ IGÉNYBE A MATEPATIKA SZOLGÁLTATÁS?

KÉTféle módon:

I. Vásárolhatsz 4 alkalomra szóló bérletet. Ebben az esetben:

1) A hét egy (Veled egyeztetett) időpontja fixen a Tied. 😊 (Pl.: minden csütörtökön 16:00-17:00, vagy 16:00-18:00, stb.)

2) Nem kell minden alkalom után fizetned, mindkettőnknek könnyebb az „adminisztráció”, s nyugodt lehetsz, az egyeztetett idősáv Neked van fenntartva. 😊

3) Amennyiben nem tudsz jönni az egyik órára, azt az órát, azon a héten egy másik napon, vagy az előző, vagy a következő héten pótolhatjuk egy egyeztetett időpontban. (Szombaton is dolgozok, így akkor is tudunk pótolni 😊)
Tehát összességében 3 hét áll rendelkezésedre a pótlásra.
Megköszönöm, hogy minél hamarabb jelzed, ha nem tudsz jönni, mert így lehet, hogy egy másik diák pótló óráját be tudom iktatni a Te elmaradó órád helyére.(Ugye Neked is kellemesebb, minél több időpontból választhatod a pótlást?)
(Így például, ha itt vagy órán, csütörtökön, de mát tudod, hogy a jövő hét csütörtökön nem tudsz jönni, akár másnap, pénteken, előrehozva is pótolhatjuk azt az órát, vagy ha épp nem jön utánad senki, akkor dupla órát tartunk, s már pótoltuk is a jövő héten elmaradó órát.)
Az elmaradt óra árának visszafizetése sajnos nem lehetséges.

4) Amennyiben miattam marad el az órád, egy egyeztetett időpontban pótoljuk. (időkorlát nélkül 😉)

II. „Egyszeri” alkalmas matekozásra is lehetőséged van. Ebben az esetben:

1) Megbeszéljük, hogy pl.: a jövő héten csütörtökön 16:00-17:00 jössz matekozni.
Jössz és matekozunk. 😊
Amennyiben újra szeretnél jönni, s a következő héten is csütörtökön 16:00-17:00 lenne Neked alkalmas, akkor, ha szabad még az az időpont, lefoglalom Neked, de csak azt a csütörtököt (ha másnap valaki bérletet szeretne venni csütörtök 16:00-17:00 idősávra, akkor sajnos utána Neked már más időpontot kell keresnünk, amennyiben még szeretnél jönni matekozni ☹) (Természetesen a Veled már egyeztetett csütörtöki órát Neked tartom meg 😊 )

2) Ennél a lehetőségnél mindig csak óra után kell kifizetned a már igénybevett óra árát, s ha szeretnél újra velem matekozni, akkor óra végén keresünk egy szabad időpontot a következő alkalomra.

3) Ennek a lehetőségnek az a hátránya, hogy egy „kiszemelt” időponttal kapcsolatban a bérletet vásárló matekozni vágyó előnyt élvez az egyszeri alkalmas igénybevevőhöz képest. ☹